POFTESTE DE-L CUNOASTE PE MUSTERIU

Povestea mea incepe tare de mult, cand clientela din Bucuresti se perinda pe la pravalie in cautarea unor specialitati de macelarie, facute cu talc pentru consumatiuni alese si variate. Mestesugul afumaturilor l-am pastrat in taina pentru a va oferi cel mai de sama si inalt calitativ aperitiv, bun de servit la orice ceas.

Delicatese de carne frageda, cu imbracaturi fine de piper alb, boia piscacioasa la limba, rozmarin sfaramicios, sare bulgaras, toate tainuite sub fum gros de brad pentru a va bucura sulfetu si gustu’ intr-o serveala de mare semnificatiune.
Dupa un printip care spune ca, mereu, calitatea aduce la pravalie noi bibici si conite, am pastrat retetele neschimbate, doar ca sa va ofer nitel din placerea de a gusta adevaratele fineturi.

Consideratiunea ma face sa va astept cu felurite bunataturi mestesugite cu traditie dar si cu multa dragoste.

Pohta mare s’aveti monseri!