Bucate mestesugite
Sunca taraneasca

Sunca taraneasca

produs din carne fiert si afumat

Intelegere serioasa face Matache cu o reteta ce-si pastreaza gustul domol, autohton, intr-un preparat de gustat si mai ales de savurat - Sunculita Ţaraneasca pregatita cu mare dragoste. Condimentata fix cat trebuie sa mai ceara o cana cu vin, Sunculita are locul ei printre pohtele far’ de egal, dar cu pretentie ale mesenilor.

pulpa porc cu slanina si sorici, aps, sare, stabilizatori (di si trifosfati de sodiu), gelifiant (caragenan), arome, antioxi-dant (ascorbat de sodiu, acid ascorbic), potentiator de gust (glutamat monosodic), proteina animala, extract de condimente (extract de ardei rosu), conservant (acetat de sodiu, nitrit de sodiu).
Conditii de depozitare: 5-8° C

VALORI MEDII/100g PRODUS

Proteine
15
g
Lipide
16,6
g
Valoare energetica
910,2
kj
Valoare energetica
217,4
kcal
Glucide
2
g

Forma de prezentare

Sunca taraneasca
Caserola 100 g
Sunca taraneasca
Vrac Kg