Bucate mestesugite
Salam vara uscat

Salam vara uscat

produs din carne fiert si dublu afumat

Macelar mandru si harnic, cu priecepere mare in ale mizilicurilor, Matache scoate la iveala o reteta strasnica ce aduce laolalta carnea proaspata, pregatita cu mirodenii care merg numaidecat intr-un preparat de gustat si savurat oricand. Salamul de Vara Uscat de la Matache sporeste pofta si sta cuminte in incarcate platouri in care sunt arenjate fistichiu preparate neinchipuit de gustoase.

carne porc, carne vita, slanina, apa, sare, corector de aci-ditate (glucono delta lactona), stabilizatori (di-polifosfati de sodiu si potasiu), proteina animala, potentiator de aroma (glutamat monosodic), antioxidanti (izo-ascorbat de sodiu, acid ascorbic), colorant natural (carmin), arome, condimente și extracte de condimente naturale, conser-vant (nitrit de sodiu). Produsul contine lapte.
Conditii de depozitare: 5-8° C

VALORI MEDII/100g PRODUS

Valoare energetica
884,2
kj
Valoare energetica
211,2
kcal
Proteine
18,95
g
Glucide
2,8
g
Lipide
13,8
g

Forma de prezentare

Salam vara uscat
Caserola 100 g
Salam vara uscat
Vrac kg