Bucate mestesugite
Muschi tiganesc

Muschi tiganesc

produs din carne fiert si afumat

Din cale afara de fin, Muschiul Tiganesc de la Matache pastreaza toata aroma suculenta a unei bucati zdravene de muschiulet, de cea mai buna calitate, tocmita cu mirodenii secrete si uscata zile-ntregi la fum domol. Gust bogat aromat, de servit la orice masa sau la loc de seama in felurite gateli simandicoase cu mosafiri cari sa nu zica la urma decat « bon o mai fost conita ».

cotlet porc, ceafa porc, apa, sare, stabilizatori (di si tri-fosfati de sodiu), zaharuri (dextroza, sirop de glucoza, zaharoza), fibre vegetale, proteina animala, lactoza, gelifianti (caragenan, xantan), antioxidant (izoascorbat de sodiu, erisorbat de sodiu), arome si extracte de condi-mente naturale, condimente naturale, amidon modificat (E 1414), potentiator de aroma(glutamat monosodic), acidifiant (citrat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu).
Conditii de depozitare: 5-8° C

VALORI MEDII/100g PRODUS

Valoare energetica
915,23
kj
Valoare energetica
218,6
kcal
Proteine
15
g
Glucide
2,3
g
Lipide
16,6
g

Forma de prezentare

Muschi tiganesc
Caserola 100 g
Muschi tiganesc
Vrac kg