Bucate mestesugite
Jambon de porc

Jambon de porc

produs din carne fiert si afumat

Gustul delicat se trage numa’ din priceperea fara de seama a lui Matache de a scoate la iveala din macelaria lui bunatati neamestecate si fara egal. Cam toata protipendada sta la cheremu’ macelarului si asteapta cu nesat preparate cu gust strasnic, dar si o vorba cu talc, ca sa fie serveala neaosa si apreciata. Jambonu’ de Porc de la Matache potriveste gusturi unul langa altul si aduce pofta pe buzele mesenilor parca mereu infometati.

pulpa porc cu slanina si sorici, apa, sare, stabilizatori (di si trifosfati de sodiu), gelifiant (caragenan), arome, antioxi-dant (ascorbat de sodiu, acid ascorbic), potentiator de gust (glutamat monosodic), proteina animala, conservant (acetat de sodiu, nitrit de sodiu).
Conditii de depozitare: 5-8° C

VALORI MEDII/100g PRODUS

Proteine
15
g
Lipide
16,6
g
Valoare energetica
910,2
kj
Valoare energetica
217,4
kcal
Glucide
2
g

Forma de prezentare

Jambon de porc
Caserola 200 g
Jambon de porc
Vrac kg