Bucate mestesugite
Jambon curcan

Jambon curcan

produs din carne fiert si afumat

Pestrit inmiresmat, cu mirodenii rare numai de Matache stiute, din carne slaba de curcan, Jambonul sta la loc de cinste in capul mesei ispitind poftele ospatantilor. Deasa si satioasa gateala targoveata, dar aflata mai cu seama si in saloanele elegante ale burgheziei, Jambonul de la Matache aduce toata bucuria de a impartasi la masa cu cei dragi un gust de o generozitate aparte.

piept curcan, pulpa curcan, apa, sare, stabilizatori (di si trifosfati de sodiu), gelifiant (caragenan), arome, antioxi-dant (ascorbat de sodiu, acid ascorbic), potentiator de gust (glutamat monosodic), proteina animala, conservant (acetat de sodiu, nitrit de sodiu).
Conditii de depozitare: 5-8° C

VALORI MEDII/100g PRODUS

Valoare energetica
405,49
kj
Valoare energetica
96,85
kcal
Proteine
18,75
g
Glucide
2,29
g
Lipide
1,41
g

Forma de prezentare

Jambon curcan
Caserola 200 g
Jambon curcan
Vrac kg