Bucate mestesugite
Cotlet haiducesc

Cotlet haiducesc

produs din carne fier si afumat

Spartura de mirodenii alese egaleaza cu fineturi de sare si peper care imbraca o bucata zdravana de cotlet, dupa retete numai de Matache aflate, mai apoi date catre fum subtire fara de astampar. Desavarsit de o aroma fina, Cotletul va umple mese bogate si va fi companion pentru adevaratii gentilomi si conite, care stiu sa aprecieze toata pretentia unui produs de calitate.

cotlet porc, apa sare, stabilizatori (di si trifosfati de sodiu), gelifiant (caragenan), arome, antioxidant (ascorbat de sodiu, acid ascorbic), potentiator de gust (glutamat mono-sodic), proteina animala, condimente naturale (telina), conservant (acetat de sodiu, nitrit de sodiu).
Conditii de depozitare: 5-8° C

VALORI MEDII/100g PRODUS

Glucide
2,5
g
Valoare energetica
457,61
kj
Valoare energetica
109,3
kcal
Proteine
18,3
g
Lipide
2,9
g

Forma de prezentare

Cotlet haiducesc
Caserola 100 g
Cotlet haiducesc
Vrac kg